hothouse sko

Jobba på kontor

Jahaja, då sitter jag här på kontor igen och känner mig bara lycklig att jag får jobba såhär. I ett kontorslandskap bland en massa kreativa och snälla människor. Tyvärr ska ett av företagen flytta ut från kontoret Hothouse. Det känns tråkigt, det kommer att bli lite ensamt.

Som någon slags hejdåpresent fick jag de här färgglada skorna. Så nu övar jag mig på platå, och färg!

Håll utkik nästa vecka efter popill.se Det är mitt nya jobb som jag sitter här och skapar i mina färgglada skor.

pers fest

Det där med att lämna

Att lämna sitt barn på förskolan, att hurtigt säga hej då, fast hjärtat redan längtar. Det gör ont.

När det sen visar sig att barnet gråtit och gråtit, ropat på mamma. Då är det som att hjärtat slits ur kroppen.

Och att nästa dag ändå lämna sitt barn, som klamrar sig fast mot sin mamma, som vägrar att släppa, men som vänligt men bestämt tas omhand av pedagogen. Barnet skriker förtvivlat mamma, mamma, spjärnar emot med hela sin lilla kropp och tårarna rullar. Då visade det sig att inget hjärta fanns kvar, det slets ju ut igår.

Jag gick nämligen ändå.

morgonmys1

Morgonmys i all hast

Nu när pappa och storebror åkt till skolan och jag far omkring som ett yrväder. Dukar av frukosten, packar väskor och annat sånt som vuxna gör ser jag de små, tätt tillsammans. De ser på Molly Mus, och myser med varandra. Bra start på dagen!

bygghandel

den andra sommaren

Jo jag skrev ju det sist, att det finns en annan sida av vår sommar också. Den sidan är också rolig och glädjande, men något mer krävande. Inte lika vilosam, inte alls faktiskt. Sanningen är att jag numera ganska ofta måste ta mig i kragen och påminna mig om att utbygget ska bli klart, inte alltid vara så stökigt och bökigt som nu. För sanningen är att även om det färdiga resultatet kommer att bli underbart, känns det långt bort, många timmar och många beslut kvar. Och jag är lite trött på att köket känns som en krypta, lite trött på att bara ha världens minsta toa på övervåningen som barnen inte vågar gå till själva. Och Så Vidare. Men som sagt målet… det färdiga resultatet det blir bra det. Så heja oss, jobba på.

sonja på strand

sommarlov i bilder

Sommarlovet, det underbara, kan sammanfattas såhär:

Ja, sen finns det en annan sida av just vårt sommarlov. Det ska jag visa mer en annan dag. För nu tänker jag vara tillbaka i bloggandet igen. För idag, sitter jag på kontor, och sommarlovet det är slut.

Jag på kontor, minsann.