Källeriet bjuder in

Imorgon är den stora dagen då jag firar födelsedag. Det har vi ju vetat om länge, nära på 35 år faktiskt. Ändå har jag inte riktigt känt för att fira, eller i alla fall inte för att planera ett firande för mig själv. Jag sa till Mattias för någon vecka sedan att allra helst skulle jag vilja att han gjort ett överraskningsparty för mig. Men det är ju inte så lätt att ordna på beställning, det ligger i överraskningens natur så att säga.

Hur som helst så kommer nog mina föräldrar och kanske någon mer, tänkte jag, och lät den här dagen bli en riktig kakbakardag. Jag fick för mig att jag skulle vilja duka upp med alla mina fina kakfat! Och nu, när det bara är nåt dygn kvar och huset har massor av kakor, och jag fortfarande sitter inne på mer bakenergi, ångrar jag mig lite att inte fler blivit bjudna, (särskilt med tanke på att knappt hälften av inbjudna gäster inte äter socker).

Så kära du som läser det här, välkommen hit imorgon. Kl 15 är kakbordet dukat. Jag gör min eget överraskningsfest och bjuder in här och nu. Snälla överraska mig!

9 thoughts on “Källeriet bjuder in

    • elin@kalleriet.se' Elin says:

      Välkommen till Sveriget. Hoppas du tar lite värme med dig, det kan vi behöva.

  1. skulle gärna komma, älskar kakor och dom ser jättegoda ut. men tyvärr. hoppas du får en fin dag (trots vädret)
    grattisar 35? har du skrivit fel?

  2. Pingback: Källeriet

Comments are closed.