Riddarbergsgatan 11_0870

Om Källeriet

Källeriet är ett snett och vint trähus från 20-talet. Vitmålat med stans längsta röda staket. Huset växer och ändras med (efter) familjens behov. Där bor jag, Elin Käll.

Jag bor här med min stora älskade familj. Mattias, mannen i mitt liv, storebror Viggo så självklar i allt, Ebbe det filosoferande mellanbarnet, och lillasyster Sonja envis och rar.

Den här bloggen kommer att handla om oss, framför allt mig och mitt liv i Källeriet. Sånt jag tänker på, reagerat över, ältar, vill och inte vill. Bloggen handlar om livet som familjeföretagare, så som jag och Mattias lever. Vissa inslag kommer visa sånt jag stickat, virkat, bakat, pysslat i största allmänhet, inrett, och hur vi ändrar här, bygger ut där, målar lite här och flyttar på grejer där. För det är så det är hos oss. Lite stökigt och bökigt. Föränderligt och förunderligt.

Välkommen hit till Källeriet!

 

4 thoughts on “Om Källeriet

  1. Tycker mycket om att läsa i din blogg,Elin! Gör det titt som tätt.Läste redan innan några gånger på elins pyssel.Det har bara inte blivit av att jag kommenterat. Du skriver så många både roliga, kloka och tänkvärda saker. Jag har ju så klart blivit speciellt rörd när jag läst hur du använt mamma Gretas tyger, lampskärmar, mormorsrutor .. Stor kram!

Kommentera